Bijscholingsdagen 
De opzet en uitvoering van de SIO-Bijscholingsdagen gaan uit van de basisprincipes: Educatie, Uitwisseling en Ontmoeting.
Educatie: themakeuze richt zich op het persoonlijke- en beroepsbelang van de psycho-energetisch therapeut en andere beroepsdoelgroepen.
Uitwisseling: studiethema's worden individueel en in onderlinge werkgroepen bestudeerd, praktisch uitgewerkt en als ervaringen uitgewisseld.
Ontmoeting: naast het beroepsmatige studiecontact is het belangrijk elkaar ook te ontmoeten tijdens een bijscholingsdag zoals tussendoor tijdens koffie/thee/lunch en wandelingen.                                                               
                                                            

OPET-Studiedag

Datum: 13 juni 2021

Thema: Zonnedag

Vandaag richten we ons bewuster op de Zon, als bron van het leven, met als doel ons dieper te verbinden met haar kwaliteiten: Licht, Liefde en Leven. Kwaliteiten die we ook in onze aura, haar vorm, haar kleuren en haar energiebewegingen waar kunnen nemen en die we gaan toetsen als een aanvullend P.E.T.-werkmodel.

Programma

  • De Zon als levens- en werkmodel: uitgangspunten
  • De praktijk van het Zonnemodel in ons dagelijks leven
  • Zonne-oefeningen

 
Praktische informatie 
Leslocatie:
 hotel Ruimzicht, Zeddam (gld); Lestijd: 9.30-16.30 uur; Docent: Maria Majoor
Kosten deze dag: € 48,-  (inclusief lesmateriaal, koffie/thee en vegetarische lunch)
Aanmelding: via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.